25% Korting en meer!

dōTERRA Essentiële olie en de andere producten van dōTERRA op basis van essentiële olie kunnen op verschillende manieren gekocht worden. Hieronder de manieren om dōTERRA essentiële olie te kopen, zodat je de juiste keuze kunt maken. Het allerbelangrijkste bij dōTERRA essentiële olie: er zijn geen verplichtingen. Zo kun je bestellen:

1. Denk je slechts af en toe en voor een totaalbedrag minder dan 100 euro aan dōTERRA essentiële olie te kopen in de toekomst? Dan is de optie van gewoon in de Webshop bestellen, afrekenen en de producten thuisgestuurd krijgen de beste optie voor jou.

2. Denk je regelmatiger en voor een totaalbedrag groter dan 100 euro aan dōTERRA essentiële olie te kopen in de toekomst? Dan is de optie van het zogenaamde ‘groothandelschap’ interessant. Voor een eenmalige inschrijving van 25 euro krijg je een welkomstpakket en vanaf dat moment (dus ook al op je eerste bestelling) ALTIJD 25% korting op je dōTERRA aankopen. Dit is dus al heel snel interessant voor jou!

3. Denk je (bijna) elke maand dōTERRA essentiële olie te gaan kopen voor een bedrag vanaf 1 euro, dan is de 2e optie van inschrijving interessant, maar dan komt ook het dōTERRA loyaliteitsprogramma om de hoek kijken. Hierbij krijg je, naast de 25% korting die je dan ALTIJD krijgt, een oplopend percentage (van 10-30%) aan extra korting in de vorm van gratis productpunten die je kunt inzetten om producten te bestellen. Daarmee komt je totale korting maximaal op 55%.

Zo werkt optie 3:

  • Als je tussen de 1 en 49 euro bestelt per maand, dan blijven je spaarpunten in tact en blijft je spaarpercentage gelijk. Er gebeurt dus ‘niets’.
  • Als je tussen de 50 en 100 euro bestelt per maand, dan spaar je het percentage van 10-30 procent over je aankopen en die kun je dan (of later) besteden aan gratis producten.
  • Als je boven de 100 euro bestelt, dan ga je eventueel ook nog meeverdienen aan de aankopen door anderen, dan kom je meer in de ‘bedrijfs/ondernemers’ kant van doTERRA. Kijk ook eens bij Join our team voor extra informatie.
  • Als je boven de 125 euro bestelt, dan krijg je ook een gratis product van de maand, naast bovengenoemde voordelen.

Optie 3 is vooral interessant als je essentiële olie veel gebruikt in de huiselijke sfeer of als je bijvoorbeeld een praktijk of bedrijf hebt waar je dōTERRA essentiële olie wil inzetten. Mocht je dōTERRA essentiële olie willen toepassen voor massage, kijk dan ook zeker even naar AromaTouch.

Geïnteresseerd in optie 2 of 3? Neem dan contact met ons op! Dit kan via contact@infinitywellnessoils.nl. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!