Join Our Team

Voor ons is het belangrijkste dat jij geniet van de essentiële oliën van dōTERRA en de producten die dōTERRA nog meer te bieden heeft waarin essentiële olie is verwerkt. Of dat nu de enkelvoudige essentiële oliën zijn, samengestelde essentiële oliën, voedingssupplementen, lichaams- of andere verzorgingsproducten; dōTERRA heeft op elk vlak veel te bieden.

dōTERRA groeit internationaal dan ook enorm en we zijn steeds op zoek naar mensen die het leuk vinden om met dōTERRA producten ook op zakelijke wijze aan de slag te gaan. Hieronder lees je hoe dat werkt.

  • Als je je inschrijft bij dōTERRA krijg je niet alleen de 25% korting op al je bestellingen, het opent ook de mogelijkheid om zakelijk meer met dōTERRA te doen. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet, we zien in de praktijk echter dat steeds meer mensen dat in meerdere of mindere mate doen.
  • Door de 25% korting die je krijgt is er direct al een mogelijkheid tot verkoop aan consumenten voor de gewone consumentenprijs.
  • Daarnaast kent dōTERRA een verdienmodel waarbij de mensen die via jou ook 25% korting willen hebben op dōTERRA producten, jou een extra percentage omzet opleveren. Daarmee zien wij dat de één daarmee zijn eigen bestellingen terug verdient, terwijl de ander daar een leuk inkomen mee kan verdienen. Voor dat laatste betekent het wel dat je er tijd en energie in moet investeren, maar de compensatie is dat meer dan waard.

We hebben inmiddels een heel leuk team van mensen die in Nederland met dōTERRA producten werken. Heb jij zin en tijd en bovenal: vind jij de producten van dōTERRA net zo geweldig als wij? Dan ben je van harte welkom om meer informatie in te winnen. Stuur een email naar contact@infinitywellnessoils.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!