Werking Essentiële Olie

dōTERRA Essentiële olie heeft een aantal specifieke kenmerken. In de video kun je zien wat de dōTERRA olie allemaal doet. Naar de kenmerken die genoemd worden in de video is veel specifiek onderzoek gedaan. Wil je daar meer over weten? Kijk dan eens op: www.aromaticscience.com.

Essentiële olie heeft heel veel toepassingen en kenmerken. Ze worden ingezet om op 100% natuurlijke wijze geestelijke en lichamelijke klachten aan te pakken. De toepassingen zijn eindeloos. Wil je weten wat essentiële olie doet en wat het voor jou kan doen? Kijk dan naar de video en ontdek de mogelijkheden van essentiële olie.

Wil je meer weten over de toepassing en wat essentiële olie doet? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen of een van onze workshops volgen. We helpen je graag verder!

Essentiële olie kan, zoals op deze site vermeld, onderdeel zijn van een proactieve manier van omgaan met je gezondheid. Dat is een combinatie van reguliere gezondheidszorg met aanvullende gezondheidszorg. Neem te allen tijde contact op met je (huis)arts indien nodig. Essentiële olie kan niet zomaar gezien worden als vervanger van de reguliere gezondheidszorg.